Onoarea nereperată a domnilor Geoană, Antonescu & co.: de câte zile vor avea nevoie să-şi recunoască înfrângerea?

Coaliţia de conjunctură n-a funcţionat. Românii ieşiţi de sub blestemul şi povara îndoctrinărilor ad nauseam, produse şi facilitate de moguli, au votat categoric Traian Băsescu. „Căpşunarii” din Spania, Italia, Anglia, Franţa, Germania şi celelalte ţări europene, dar şi preţioşii noştri expats din Canada şi SUA, l-au propulsat decisiv pe Traian Băsescu în faţa candidatului coaliţiei de conjunctură. Geoană, Iliescu, Antonescu & co. au plătit şi pentru pălmuirea spiritului Timişoarei – pentru marea confuzie făcută de strategii roşii. Cei care au vrut să îngroape rezultatele referendumului au pălit astăzi la faţă. Cei care se execută cu servilism în faţa oligarhilor, vizitându-i în miez de zi sau noapte, îşi culeg acum roadele. O bună parte din electoratul liberal a refuzat comanda de la centru. Aceştia nu au acceptat dezbinarea dreptei şi nici tractarea României într-o direcţie retrogradă, lipsită de orizont istoric, pătată de amnezie şi o smintitoare cupiditate.

Traian Băsescu nu trebuie imaginat drept Sfântul Gheorghe în luptă cu balaurul, dar a fost perceput – după cinci ani de mandat – drept liderul luptei cu sistemul ticăloşit. Numărul mare de români care au ieşit la vot confirmă progresul nostru democratic (confirmat, sub raportul corectitudinii alegerilor, şi de OSCE). El a primit mai multe voturi decât în 2004.

BONUS: Rezultate pe regiunile României.

Lectură obligatorie: Dragoş Paul ALIGICĂ.

Conduita PNL, pana in ultima clipa, seara de 6 Decembrie 2009, ora 21:00, nu a facut altceva decat sa reconfirme dureros ceea ce era de mult stiut. Anume ca, incepand din 2006, PNL a devenit simpla anexa politica a imperiului economic construit de Dinu Patriciu. Vineri, 4 Decembrie la ora 14:00, ultima conferinta de presa a liderului PNL inaintea turului doi, a fost si ultima sansa ca PNL sa invalideze aceasta concluzie. 6 Decembrie 2009, ora 21:00, a fost ultima sansa ca PNL sa salveze aparentele. Nu a fost sa fie.

Comentarii cititori: Heraasku.

Iliescu, Nastase, Hrebenciuc, Vanghelie, DAN NICA (mare pericol e omul asta), Vadim, Becali, Negoita, Ghise, antonescu, femeile-PSD, Zoe Petre, Constantinescu, Sarbu-Ciuhandu, Dinescu, Maia, Diaconu, Mihaiu, Iaru, Patriciu, Vantu, Voiculescu etc, etc, etc, etc.
Ce fac acestia:
Suspendarea Presedintelui
Daramarea Guvernului in criza
Refuzul de a vota un nou guvern in criza
Coalitia impotriva firii
Jignirea Timisoarei
Jignirea memoriei lui Coposu
Contestarea alegerilor
Acesti COMUNISTI vor sa darame aceasta tara.
Acesti nemernici (iertare) vor sa lungeasca agonia oamenilor.
Acesti comunisti vor sa incaiere poporul roman incarcand cu URA pe oameni.
Acesti comunisti vor de 20 ani sa surpe ce mai era in picioare.
Acesti comunisti au mintit si au aiurit pe tineri prin momeala Crin (pe cei care nu stiu de iliescianism).
(se poate continua mult)
Eu cred, ca nu se termina aici. Este posibila o incercare de asasinat la adresa lui Basescu. Nu, nu sunt nici isteric, nici fanatic. Dar cand nu mai ai putere incerci neincercatul, CRIMA crimelor. Cand de ani de zile o intreaga armata lupta IMPOTRIVA UNUI SINGUR OM si acesta invinge nu pot decat sa fiu ingrijorat pentru viata lui.
Nu, nu se va termina aici. Paralela cu Ceausescu va continua; l-au facut dictator, comunist, macelar. URMEAZA EXECUTAREA lui BASESCU! Urmariti…

Reclame

6 Responses to Onoarea nereperată a domnilor Geoană, Antonescu & co.: de câte zile vor avea nevoie să-şi recunoască înfrângerea?

 1. despinavestea spune:

  Si mie mi-a trecut prin cap acest lucru.
  Deja au oprit curentul imediat dupa rezultate,ati vazut, nu-i asa?

  A fost pana de curent-probabil ca sa-l sperie pe Basescu.
  Stiu ca dansul nu se sperie,este COMANDANT DE NAVA ,dar trebuie sa avem grija de el.
  Ii rugam pe profesionistii care au aceasta sarcina sa-si faca treaba asa cum trebuie si mai mult decat atat.

 2. propinatiu spune:

  Cele mai pretioase voturi vin totusi din Basarabia, a carei trezire e formidabila. Nu numai prin retorica procentelor ci si prin bascularea de la stanga la dreapta. Al doilea mandat Basescu va fi extrem de interesant.

 3. Dan Patrascu spune:

  Va scrie un roman din diaspora:

  http://patrascudan.wordpress.com/2009/12/07/vorbe-mult-prea-grele-pentru-democratie/

  Nu sunt nici hot, securist si curvar (cum insinueaza domnul Ciutacu) ci singura mea vina este aceea de a fi primit o bursa de studiu si de a-l vota pe Basescu. Trist.

 4. amanda13 spune:

  nici eu nu apartin categoriilor mentionate de Dan mai sus si sunt absolut siderata sa citesc ca acesti indivizi ne contesta un drept constitutional.

  am scris si eu un blog pe tema asta… sunt extrem de furioasa!

  http://alexaionescu.wordpress.com/2009/12/07/noblesse-oblige-messieurs/

 5. costin4ped spune:

  nu stiu ce sa zic despre comentariul lui Heraasku si despre ce spune aici. pe de alta parte, cineva a ajuns pe blogul nostru acum o ora cautind cum sa-l omori pe basescu. Nu stiu daca riscul este real, dar in cazul in care asa ceva s-ar intimpla, eu ma vind tot si plec.

 6. critikul spune:

  Traian Băsescu nu trebuie imaginat drept Sfântul Gheorghe în luptă cu balaurul, dar a fost perceput – după cinci ani de mandat – drept liderul luptei cu sistemul ticăloşit. Numărul mare de români care au ieşit la vot confirmă progresul nostru democratic (confirmat, sub raportul corectitudinii alegerilor, şi de OSCE)

  Domnule Neamntu, va voi lua ad hoc partener de dialog in fata urmatoarei intrebari: de ce sa fii pro- Basescu cand cunosti anumite fapte ale celui ce a fost 5 ani presedinte, fapte cu totul de neacceptat. La ce ma refer?

  iata aici ntrebarea. Astept un raspuns. http://gandirecritica.blogspot.com/2009/12/intrebare-universala.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: