Incredibil! Pudelul Geoană recunoaşte, în sfârşit, relaţia lui de servitute voluntară faţă de Vântu

Prima repriză a dezbaterii s-a încheiat. Băsescu a dominat net discuţia, dar mai mult decât atât: Geoană cade singur în capcana auto-denunţului. Recunoaşte că în miez de noapte e chemat de SOV, maestrul falimentării FNI (350,000 români păgubiţi).


În miez de noapte, Geoană îl vizitează pe Vântu ca să dea raportul, după tulburătoarele declaraţii privind caracterul său „malefic”. Raportul lui Geoană către Vântu are loc după ce fostul director al Gelsor, Nicolae Popa, a fost arestat la 2 decembrie de autoritatile din Jakarta, Indonezia. In 2006, Popa, prietenul lui Vântu, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 15 ani de inchisoare, pentru inselaciune, alaturi de Ioana Maria Vlas. A fugit din Romania in anul 2000, iar aproape 9 ani a fost cautat de autoritatile romane. Disperarea mogulului s-a citit pe faţa lividă a lui Geoană. Liderul PSD arată ca un bebe prins cu moca în pampers. Devine limpede de ce Geoană a evitat cu disperare orice întâlnire. Ca un copil de 16 ani prins la curve, Geoană s-a bâlbâit şi ne-a explicat relaţia lui principială cu oligarhul notoriu, implicat făţiş în campania anti-Băsescu alături de Patriciu, Voiculescu, SRS şi alte primadone ale socialismului din ţara noastră.

Un vot pentru Geoană, un vot pentru mafie. E tot mai simplu.

=====

I.T. Morar:

Mircea Geoană e un mincinos, asta nu e nici o noutate. Nu e noutate nici faptul că ne crede pe toţi după chipul şi porecla sa. Aşa că poate nu socotiţi noutate ce vă voi spune, deşi e noutate, totuşi. După ce l-a făcut pe Sorin Ovidiu Vîntu “malefic”, dîndu-i dreptate, într-un interviu, lui Traian Băsescu, ai fi spus că, gata, a ieşit şi Geoană la luptă împotriva televiziunilor. Dar, aşa cum Crin s-a răzgîndit în mai puţin de 24 de ore, şi de la scuipat a trecut la îmbrăţişat adversarul, aşa a făcut şi Geoană. S-a dus în vizită la “Malefic” la miezul nopţii. Să-şi ceară scuze? Nu ştim, ştim doar căa fost acolo şi avem fotografii. Exact aici

Păi, bine, măi Mircea Geoană, după ce ne faci şeful “malefic”, mergi şi-i ciuguleşti din palmă? Să-ţi fie ruşine!

Reclame

10 Responses to Incredibil! Pudelul Geoană recunoaşte, în sfârşit, relaţia lui de servitute voluntară faţă de Vântu

 1. lorduljohn spune:

  Si pechinezul Basescu a recunoscut ca l-a pocnit pe copilul de la Ploiesti. Cine a mintit?

 2. lorduljohn spune:

  Sa va fie RUSINE, domnule basescu!

 3. Dan Patrascu spune:

  Dle Neamtu

  Trebuie sa-mi exprim felicitarile pt Traian Basescu. A fost cu picioarele pe pamant, Geoana a fost la pamant. Am scris un material pe aceasta tema. Va invit sa-l parcurgeti.
  In cele din urma voi opta pentru Basescu duminica.

 4. Antiteze spune:

  Dle Patrascu, am apreciat mereu comentariile dvs. pertinente si pline de civilitate. Eu cred ca trebuie votat un proiect, inainte de orice. Am fost realmente socat sa vad inconsistenta dlui Geoana – am ramas perplex la fiecare 15 minute sa vad inconsistenta lui ideatica si mai ales vraistea ideilor sale privind reforma Romaniei: cum sa discuti modificarea Constitutiei in conversatie cu ONG-urile sau in functie de salariul minim pe economie? E socanta gindirea acestui utecist, insufletit in jurul unui proiect de societate de cea mai pura extractie stingista….

 5. Dan Patrascu spune:

  Dle Neamtu,

  Exact proiectele au fost cele care m-au convins astazi pe mine, lucru ce reiese din cele ce le-am scris pe blog. Am analizat propunerile lui Geoana si propunerile lui Basescu. Am ramas socat de ideea unei politici externe servile, promovate de Geoana, si am apreciat verticalitatea lui Basescu.
  Am apreciat proiectele pentru stimularea economiei. Cota unica, mentinerea TVA etc. (Singura mea perplexitate ramane TVA-ul).

  In urma acestei dezbateri de proiecte mi-am dat seama care ar fi optiunea cea mai potrivita.

 6. Dan Patrascu spune:

  Multumesc pentru aprecieri.
  Astazi am fost bucuros sa vad ca cei de la Hotnews mi-au preluat articolul despre interizicerea minaretelor in Elvetia. Este la rubirca „International”.

 7. lorduljohn spune:

  Ma bucur ca ati ajuns la un consens si ca veti vota in conformitate cu modelul care va reprezinta. E adevarat ca in confruntarea de aseara dl. Basescu l-a dominat clar pe Geoana la mai toate capitolele, beneficiind de aparatul administratiei prezidentiale si de faptul ca are 5 ani de mandat in spate. In ceea ce priveste proiectele pentru stimularea economiei si mai ales pentru sprijinul intreprinzatorilor, mult mai articulat a fost Geoana (beneficiind de programul liberal). Pe politicile sociale promisiunile au fost cam aceleasi. Singurele diferente notabile au fost cele legate de credibilitate. Dl. Basescu a avut posibilitatea sa faca ce a promis, si nu a facut, iar dl. Geoana si-a asigurat un executiv credibil.
  Sinceritatea dlui Basescu a fost demolata la momentul juramantului cu mana pe Biblie. Dupa ce ai clamat o saptamana ca filmul cu lovirea minorului e un fals, ai prezentat un aviz care nu spune nimic si ai varsat si o lacrima, a nu putea jura ca nu ai lovit minorul mi se pare ca ti-ai taiat singur craca de sub picioare.
  Dar, vorba francezului, at the end of the day, am ramas cu urmatoarea imagine:
  Geoana, un discurs diluat specific stangii,
  Basescu un discurs populist, specific stangii. Garantii:
  Basescu – Boc, Udrea, Berceanu, politizarea administratiei
  Geoana – Iohannis, Antonescu, depolitizarea administratiei
  Defecte:
  Geoana – insipid si neinspirat
  Basescu – minciuna cu lovirea copilului, in care a reusit sa o manjeasca si pe sotia lui
  Credibilitate:
  Geoana – 5 (fara sprijinul liberalilor ar fi avut si el 0)
  Basescu – 0 (prea multe minciuni, luptator anticoruptie care plange ca o „muiere”)

  Concluzie
  La fel ca in ultimii 12 ani, nu prea avem ce alege. In conditii normale as fi procedat ca in 2000 (adica nu m-as fi dus la vot), dar speranta ca totusi alegerea lui Geoana va avea cel putin doua beneficii majore: schimbarea modului de a guverna si democratizarea PDL, ma fac sa aleg Proiectul Iohannis. Daca, insa, acest proiect nu va fi ceea ce se spune, nu voi mai merge la vot niciodata.
  Basescu – 0

 8. Bogdan Duca spune:

  Pai cum sa jure domnul Basescu cu mana pe Biblie? Copilul acela a fost pocnit, asa cum comerciantul arab a primit un „cap in gura”, asa cum jurnalista a fost talharita si injurata…

  Se mai teme si Basescu de Dumnezeu… E drept, cand mai aluneca pe gat paharelul de scotch, parca si Dumnezeu poate fi batut: si atunci ii vin domnului Basescu viziuni politice de genul: sa legalizam prostitutia si drogurile usoare. Prima ‘liberalizare” pentru el, a doua pentru fiica sa si prietenii domniei sale din Bamboo.

  Si povestea cu SOV… „Pudelul” Geoana l-a vizitat pe SOV. Dar „canisi” intelectuali portocalii au fost platiti de acelasi „mogul”….

  Ma intreb cum domnul Mihail Neamtu a acceptat sa fie platit, la Cotidianul si la Idei in Dialog din banii „escrocului FNI”. Sau poate ca banii obtinuti de domnul Neamtu au ajuns la asociatia celor pacaliti mai de mult de domnul Vantu, nu?

  E greu cu principiile astea atunci cand iti afecteaza buzunarul….

 9. narcis22 spune:

  vorbeste dl Duca, servilul lui Buzura…

  dle, alta treaba nu ai decat sa-ti aruncilaturile pe acest blog…?

 10. despinavestea spune:

  Au invadat „postacii univeristari” si blogul asta.
  Dl Duca
  Dl Neamtu n-a scris „la comanda” lui Vantu.
  A scris asa cum a judecat dansul.
  Cand i s-a cerut sa scrie intr-un anumit fel, special a demisionat.
  Asta inseamna ONOARE.
  Asa au facut multi jurnalisti-si-au dat DESMISIA DE ONOARE..Altii n-au avut onoare ,au ramas.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: