Gustul lecturii la Mircea Geoană

Sorin IONIŢĂ:

Pe lângă celebra promisiune de 20.000 euro pe cap familie emigrantă ce revine în ţară (ce s-a dovedit a fi o subvenţie UE pentru stabilirea tinerilor în mediul rural, dată în anumite condiţii, nelegată de întoarcerea în ţară şi care funcţiona deja la data când dl Geoană o anunţa ca noutate), candidatul PSD a mai promis: lege pentru suspendarea plăţii creditelor la bănci de către IMM-uri (sau şi persoane fizice?; oricum nu mai contează, atât de frumoasă e ideea); subvenţii pentru irigaţii (se dau); apartamente de închiriat pentru familii tinere (există, prin ANL); TVA redus la alimente; înfiinţarea unei Companii Farmaceutice Naţionale (pentru a avea medicamente mai ieftine?; probabil); mărirea alocaţiilor pentru copii; punerea şeii pe nesimţiţii de speculanţi din pieţe şi supermarketuri, care iau pielea de pe cinstitul, harnicul şi eficientul fermier român.

BONUS 1 , VANGHELIE DIN SECTORUL CINCI

BONUS 2, COLECTIVA PSD

Anunțuri

6 Responses to Gustul lecturii la Mircea Geoană

 1. Bogdan Duca spune:

  Mi se pare un gest deloc cavaleresc atacul la Mircea Geoana. Necavaleresc si ilogic. Mircea Geoana candideaza impotriva lui…Traian Basescu, ale carui interese culturale si opinii despre mediul scolastic au facut deja cariera (sunt sigur ca ati auzit si dumneavoastra cateva din perlele deloc simpaticului Presedinte).

 2. Pai nu spuneati dumneavoastra sa nu manipulam? Dam pe fata tot.
  Aici era vorba despre dl. Geoana nu despre dl. Basescu. Oare de ce de cate ori se vorbeste despre cineva, ceva, undeva trebuie sa apara si numele lui Basescu? Chiar nu era vorba de Basescu aici. Unde l-ati gasit in propozitie?
  Stima.

 3. 10000leivechi spune:

  mircea geoana este si el un om si poate gresi dar este unul dintre cei mai buni diplomati pe care i-a avut Romania in ultimii 20 de ani. Isi va folosi relatiile din SUA si de la nivelul UE pentru a aduce investitii pe termen lung în Romania si pentru a scoate tara din criza.

 4. si tu, 10000leivechi, poti gresi:)

 5. Bogdan Duca spune:

  @heraaskuortodox:

  As fi de acord cu afirmatia dumneavoastra daca inainte de acest atac la Geoana nu ar fi fost postat un articol despre calitatile diplomatice ale domnului Basescu.

  @10000leivechi:

  Stati linistit, pentru unii e mai grav ca Mircea Geoana nu stie de Gusti decat faptul ca Traian Basescu (care nu stie, saracul de el nici de Herodot- ba da! de el stie, ca l-a cautat pe Google) a reusit dubla performanta de a ne aservi UE si de a ne izola in UE.

 6. Domnule Duca, cu toata stima (si fara ironie).
  Stiti cum se scapa de o dependenta (verbala, paradigmatica sau cum vreti sa-i spuneti)?
  Nu se scapa nicicum. Este doar o lucrare a Duhului.
  Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: